четвъртък, 18 май 2017 г.

Използвайте уникален печат за брандинг

Модико България сме забелязали, че печатите често стават рентабилен метод за клиентите да маркират чанти, чаши за кафе и салфетки. Въвеждането на данъка върху пластмасовите торбички и ескалацията на разходите за чанти допринесе за екологичните хартиени торби, които имат възможност за рециклиране. Щамповането на Вашия уникален фирмен печат директно върху продуктите е бърз, икономичен и ефективен начин за рекламиране.
Тема, която е много нашумяла сред бизнес средите, е именно брандигът. Ако сте компания, която иска да се утвърди на пазара, трябва да обърнете специално внимание на това. Да изградите стратегия за изграждане на бранд, както и политика – определени цветове, лого, послание и начина, по който ще изградите бранда си. 

На какво да обърнете внимание при брандинга?

•    Определен стил върху рекламните материали – флаери, листовки, тениски, чаши, ключържатели;
•    План какви рекламни носители ще използвате за брандинг
•    В онлайн средите (социалните мрежи, сайта Ви) използвайте един стил – цветовете да са един и същи, както и посланието, за да се изгради в съзнанието на потребителите.
•    Обърнете внимание дори на фирмения си печат – с него може да брандирате голяма част от рекламните материали и делови документи – флаери, листовки, писма, покани, документи и др.




Няма коментари:

Публикуване на коментар